Jeftin, a savršen za sve vrste svečanosti
Foto: Bakina kuhinjaPusti se u čarobni svet ukusa s ovim kolačem od jabuka u ustima. Dodatak suvog grožđa daje mu posebnu notu i čini ga još bogatijim. Umesto jabuka, možeš koristiti kruške, šljive ili drugo voće. Možeš dodati i orašaste plodove ili čokoladu za još bogatiji ukus. Ograničenje je samo tvoja mašta.
Za biskvit:
Još treba:
Još treba:

Umutiti jaja sa šećerom, pavlakom i uljem. Dodati brašno sa praškom za pecivo. Skuvati puding u mleku pa ga malo prohladiti.
Jabuke iseckati na kockice i posuti cimet.
Obložiti manji pleh pek papirom pa sipati testo 2/3, a ostalo ostaviti.
Preko testa pobacati jabuke seckane pa puding rasporediti, a odozgo suvo grožđe. Završiti sa ostatkom testa.
Peći na 180 stepeni C oko 50 minuta. Prohladiti, posuti prah šećerom i služiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







