Mirisan i sočan, za prave sladokusce
Foto: PixabayDonosimo vam tradicionalnu poslasticu koja je omiljena genaracijama unazad.

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Žumanca odvojite od belanaca. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom. Onda dodajte žumance, brašno, ulje, jogurt i prašak za pecivo. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Višnje pomešajte sa šećerom i grizom pa sve sjedinite. Zatim ih dodajte u testo. Pecite kolač oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







