Uživajte u divnom ukusu
Foto: Bakina kuhinjaPaprikaš je jedan od omiljenih specijaliteta, ali kako je počelo vreme posta, dobro je nalaziti alternativne opcije za ovako ukusna jela.
Ako ste ljubitelji ovog jela, sigurno ćete spremati i ovu posnu varijantu iz bakine kuhinje.
Recept je jednostavan i ne zahteva mnogo vremena za pripremu, zato ćete uživati i u samom spremanju istog.
Iseckati luk sitno, šargarepu na kolutove, papriku na rezanca, celer i krompir na kocke. Na ulju propržiti luk, šargarepu i papriku.
Dodati celer, krompir na kocke i mlevenu papriku i preliti vodom da ogrezne. Kuvati 40 minuta.
U činiju sipati kuvani paradajz, dodati instant od pečuraka i izmešati. Sipati u paprikaš i ostaviti da provri.
Dodati peršunov list.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







