Paprike punjene na bakin način: Tajna jela koje ćete obožavati

Mogu se sluižiti za ručak, užinu ili večeru

02.11.2023. 09:10
  • Podeli:
bakina kuhinja paprike-654355d3b2254.webp Foto: Bakina kuhinja

Punjena paprika može biti na razne načine. Svaka od njih krije svoju tajnu, a mi vam iz bakine kuhinje donosimo recept na koji niko ne ostaje ravnodušan.

Potrebno je:

  • 6 polovina paprika
  • 2 jaja
  • 200 gr sira
  • 3 čena belog luka
  • 100 gr šunke
  • 100 gr kačkavalja
  • 1 manji paradajz
  • ml biber
  • origano po želji
  • seckan peršunov list
  • malo ulja
Foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Izdrobiti sir, dodati jaja pa izjednačiti. Dodati seckanu šunku, seckan beli luk, paradajz na kockice, biber, origano, peršun i sve izjednačiti.

Paprike iseći na pola i poređati u podmazan pleh.

Puniti sa izmešanim nadevom. Odozgo staviti po kašiku rendanog kačkavalja i malo seckane slanine. 

Peći na 210 stepeni C, 30 minuta. Servirati tople. 

Mogu se sluižiti za ručak, užinu ili večeru.

Preuzmite mobilnu aplikaciju:

Get it on Google PlayDownload on the App Store
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()