Ne zahteva mnogo truda i vremena
Foto: ShutterstockDonosimo vam recept za pastu sa tikvicama.

Operite tikvice, pa ih isecite na tanke kolutove. Isecite slaninu na male komade, pa je propržite na srednje jakoj vatri dok ne bude hrskava.Makarone skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Sačuvajte malo vode od kuvanja, pa ocedite pastu.Propržite tikvice oko 3 do 4 minuta, u tiganju sa malo maslinovog ulja., sve dok ne omekšaju.Onda dodajte prženu slaninu, beli luk, so i biber, i dobro promešajte. Dodajte rikotu i parmezan. Zatim, sipajte sačuvanu vodu od makarona dok ne dobijete kremasti sos. U tiganj dodajte kuvane makarone pa dobro promešajte, i po potrebi dodajte još začina ili parmezan po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







