Recept je proveren, a ukus savršen
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za pitz sa malinama koju ćete obožavati.

Umutiti jaja sa šečerom, dodati griz sa praškom za pecivo prosejano, ulje i sve izjednačiti.
Tri kore premazati nadevom, s tim što prvu koru mažete samo uljem. Na svaku koru staviti malo suvog grožđa, a na treću u dno maline.
Uviti u krug i ređati u podmazan okrugli pleh.
Ostatak nadeva premazati preko kora. Peći na 200 stepeni 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







