Recept je proveren, a ukus savršen
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo savršeno jelo za početak dana dok traje sezona tikvica - pljeskavice od tikvica.

Tikvice izrendati, posoliti, pa iscediti za 10 minuta. U tikvice dodati prezle, griz, beli luk, griz i prašak za pecivo. Potom dodati mlevenu papriku i biber.
Na kraju ubaciti jaja i sve izjednačiti. Vaditi kašikom, oblikovati pljeskavice i pržiti na vrelom ulju. Vaditi rešetkom na upijajući papir.
Servirati uz krompir pire ili uz šta vi želite. Jako ukusne i mekane.
U nastavku teksta možete pogledati čitav proces pripreme ovog savršenog doručka.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







