Ideja u poslednji čas
Foto: ShutterstockDosadilo vam je klasično spremanje džigerice? Probajte ovaj divan recept koji će učiniti da prelepa pileća džigerica postane neizostavni obrok na vašem stolu.
Džigericu oprati, prosušiti, očistiti od žilica i viška masnoće, pa iseći na manje komade. Jaja umutiti sa brašnom i mlekom. Prezle pomešati sa malo soli i bibera. Džigericu umakati u smesu od jaja, pa uvaljati u prezle. U većem tiganju zagrejati ulje, pa pržiti džigericu dok ne porumeni sa obe strane.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







