Mekane i sočne, ukućani će biti oduševljeni
Donosimo vam recept za pohovane tikvice, koje se spremaju brzo i lako, a idealne su za doručak, večeru ili kao prilog uz jelo.
Operite tikvice, pa ih narendajte i posolite. Onda ih ostavite da puste vodu, pa ih dobro ocedite. Dodajte jaje, brašno, biber i začine po želji. Promešajte sve dobro. Stavljajte smesu i pržite po 2-3 minuta sa svake strane. Ostavite na papirnom ubrusu da se ocede od viška masnoće.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.