Recept je proveren, a ukus obara s nogu
Foto: Bakina kuhinjaDanas vam donosimo recept za najbolji posni grašak na internetu. Ovo jelo će vas osvojiti svojim bogatim ukusom i jednostavnošću pripreme. Ako tražite ukusan i zdrav posni ručak, ovo je pravi recept za vas.
Kombinacija graška, povrća i aromatičnih začina čini ovo jelo neodoljivim. U nadevu se krije grašak, krompir i aromatični začini, a šta je ostalo, otkrijte sami u videu. Priprema je jednostavna, a rezultat je ručak koji će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima. Ne zaboravite da lajkujete video, ostavite komentar i pretplatite se na naš kanal za još ukusnih posnih recepata.

Na ulju propržiti seckan luk na kockice, šargarepu, sečenu papriku i sve to izdinstati.
Dodati grašak i na kockice krompir.
Naliti vode i kuvati oko pola sata da malo voda ispari i povrće se skuva.
Kad se skuva, napraviti blagu vodenu zapršku. U manju činiju sipati 100 ml vode, dodati jednu ravnu kašičicu ml paprike, dve kašičice griza, dve kašičice suvog začina i sve izjednačiti.
U grašak dodati sečen na kockice paradajz ili iz flaše pa kad provri ubaciti zapršku. Promešati i pustiti pet minuta da vri na tiho.
Na kraju dodazi seckan peršunov list.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







