Recept je proveren, a ukus savršen
Ovaj recept za posni krompir oduševiće sve ljubitelje jednostavnih, ali ukusnih jela koji poste sredu i petak. Kombinacija povrća i začina stvara neodoljiv ukus, a sočni umak čini ovo jelo posebnim. Zdravo i ukusno jelo puno vlakana i vitamina. Savršeno za one koji žele da se zdravo hrane, a da im ukus bude savršen.
Iseckati luk, a tepsiju podmazati. Luk staviti na dno.
Preko dodati seckanu šargarepu, papriku, paradajz i krompir na duž.
U manju činiju razmutiti u 300 ml vode jednu punu kašiku brašna, dodati mlevenu papriku, ulje, začin i sve izjednačiti pa preliti preko krompira.
Peći na 220 stepeni C 50 minuta. Servirati toplo uz neku čorbicu. Prijatno!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.