Spoj koji daje savršen ručak
Iz bakine kuhinje vam donosimo posni specijalitet - đuveč iz rerne sa ribom.
Luk iseći krupnije, kao i papriku i šargarepu na kolutove pa propžiti da omekne. Dodati celer na kocke, krompir na kocke, kao i šampinjone cele. Potom izdinstati.
Dodati opran pirinač, kuvan paradajz, pa kad sve omekne dodati začin, mleveni biber.
Staviti na đuveč i u rernu na 220 stepeni C 30-40 minuta. Đuveču uvek ostavite malo tečnosti. Supica i salata čine ovaj ručak kompletan.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.