Ručak koji može da očara celu porodicu
Foto: Bakina kuhinjaPiletina u sosu od belog luka je klasičan i ukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje mesa. Ovaj recept je jednostavan i brz za pripremu, a rezultat je sočna piletina u aromatičnom sosu.
Meso posuti začinom i premazati mašću i staviti u tiganj. Posuti belim lukom i naliti vodom. Dinstati da ispari voda i meso omekša.
Izvaditi meso, pa staviti beli luk seckani i brašno da se proprži, pa naliti vodom i mešati da sos bude ređi, jer se on stegne čim se ohladi.
Dodati so, pa mleveni biber. Po želji vratiti meso u sos ili servirati sa mesom sa strane, po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







