Možete ih poslužiti kao glavno jelo ili ih upotrebiti kao sastojak u sendvičima ili burgerima
Foto: Bakina kuhinjaPohovane šnicle su jelo koje je poznato i voljeno sirom sveta. Njihova priprema je jednostavna, a rezultat je uvek zadovoljavajući.
Sledi provereni recept baka Jelene Petrović sa kojim nema greške nikada.
Možete ih poslužiti kao glavno jelo ili ih upotrebiti kao sastojak u sendvičima ili burgerima.
Šnicle izlupati, posoliti ili dodati suvi začin, pa i pobiberiti. Umutiti dva do tri jaja i njih posoliti.
Dodati pune dve kašike kukuruznog brašna i dobro izjednačiti.
Ulje ugrejati. Šnicle provući kroz jaja i prziti u tiganju sa uljem.
Poklopiti i pržiti na tihoj vatri da porumene sa obe strane. Vaditi na upijajući papir. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







