Umerenog ukusa, oduševiće svakog
Ručak koji će cela porodica obožavatic - donosimo vam recept za Alfredo pastu.
Skuvajte pastu. Na srednjejakoj vatri otopite maslac u velikom tiganju. Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta. Dodajte isečene pileće filete u tiganj. Pržite ih oko 5-7 minuta dok ne budu skroz ispečeni i ne dobiju lepu zlatnosmeđu boju. Dodajte pavlaku za kuvanje u tiganj. Promešajte sve sastojke da se sjedini. Dodajte rendani parmezan u tiganj. Nastavite mešati dok se parmezan ne istopi i sos ne postane kremast. Posolite i pobiberite sos po ukusu. Dodajte taljatele i dobro promešajte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.