Recept koji je postao viralan i na društvenim mrežama
Foto: PixabayOsvaja od prvog zalogaja, a priprema nije komplikovana, uspeće i potpunim početnicima.

Prema uputstvu sa kese, skuvajte pastu. Propržite u zasebnom tignju brašno pa dodajte začine, mleko, pavlaku za kuvanje i neprestano mešajte. Provreloj smesi dodajte seckani spanać pa kuvajte nekoliko minuta i skinite sa vatre. Zatim procedite pastu pa je dodajte u šerpu sa sosom. Dodajte rendani kačkavalj. Sve zajedno promešajte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







