Idealno za ručak
Foto: bakina kuhinjaDanas vam iz bakine kuhinje donosimo recept za posni krompir na koji niko ne ostaje ravnodušan.

Krompir iseći na listiće, posuti začinom, ili samo posoliti, dodati papriku, mleveni biber i izgnječen beli luk.
Sve izjednačiti, iseći luk na listiće, kao i paradajz.
Posoliti. U podmazanu tepsiju na dno staviti pola krompira pa luk i paradajz, opran pirinač, odozgo pokriti sa ostatkom krompira.
Malo pouljiti, pa peći na 210 stepeni C, 30-40 minuta. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







