Ne bacajte jaja od Uskrsa, možete ih iskoristiti za savršen ručak za celu porodicu
Foto: Bakina kuhinjaUkoliko vam je ostalo farbanih jaja od Uskrsa, imamo za vas fantastičan recept za francuski krompir koji će vas oduševiti.
Ovaj klasik dobija novu dimenziju sa dodatkom kuvanih jaja, a rezultat je jelo puno ukusa i tekstura. Savršeno za ručak ili večeru.

Tepsiju premazati obilno uljem. Krompir iseći na listiće, pa ga posoliti, pobiberiti i dodati malo uljai izmešati.
Poređati na dno pola krompira pa iseći na krugove kuvana jaja, posoliti ih. Odozgo drugi deo krompira. U činiju razbiti jaje, dodati jogurt 30 ml ulja i mleko, pa dobro izmešati. Preliti krompir i izrendati odozgo kačkavalj.
Peći na 210 stepeni C oko 50 minuta. Krompir je nopisivo ukusan. Uživajte!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







