Uz video recept sve je mnogo lakše
Foto: Bakina kuhinjaOvog vikenda možete za ručak spremiti piletinu u sočnom saftu po bakinom receptu. Biće idealan izbor za obrok, a uz piletinu možete poslužiti i krompir pire.
Ne sumnjamo da ćete vrlo lako uz video recept pripremiti ovaj ručak, a i da će vas on oboriti sa nogu svojim sjajnim ukusom.
Kao prilog poslužite pire krompir.
Piletinu uvaljati u brašno. Istopiti i ugrejati mast, pa staviti piletinu u tiganj i pržiti malo da porumeni sa obe strane, pa izvaditi u tanjir.
Na istoj masti propržiti sitno seckan luk, šargarepu i papriku. Dinstati da omekani povrće, pa ubaciti mlevenu papriku, mleveni biber i suvi začin.
Dodati prženu piletinu, pa sipati vodu i poklopiti da tečnost ispari i meso sasvim omekša. Dobijećete fini gusti saft od luka i brašna u koje je bilo uvaljano meso.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







